Hvad er magnet-terapi.

 

 

 

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER

Copyright © All Rights Reserved

 

 

Gauss – Tesla hvad er det? og hvordan måler man det?

 

Styrken på magneterne i magnetarmbånd, opgives enten i Gauss eller Tesla. (0,12 Tesla = 1200 Gauss) Det vil sige hvis en forhandler opgiver magnetstyrken til feks. 0.12 Tesla, er magnetstyrken 1200 Gauss.

 

Desværre opgives disse værdier, mange gange bare vilkårlig af forhandlerne, uden nogen form for dokumentation for om det der skrives nu også er rigtigt, og i langt de fleste tilfælde opgives langt højre værdi end det faktiske.

 

Da Energetix er et europæisk firma, registreret som CLASS 1 i EU, er der streng kontrol med deres produkter. Derfor kan du regne 100% med deres værdier.

Energetix neodyme magneter ligger på 1200 og enkelte på henholdsvis 1800 og 2200 Gauss.

Neodyme magneter er meget dyre at fremstille og fremstilles kun i små størrelser, som ofte bruges i smykker.

 

Hvad der så er bedst, er eksperterne meget uenige om, nogle mener magneterne skal være så stærke som mulig, andre at 1000 Gauss er den bedste styrke. Vores erfaring er, hvis det er det første mangetarmbånd, vil en styrke på 1200 gauss pr magnet være fint. Har man brugt magnetarmbånd i flere år kan det være nødvendig med højere Gauss værdi pr. magnet for samme virkning.

 

 

Hvad er Magnet terapi:

 

Smykker med magneter modvirker ikke den moderne medicin, man kan derimod sige, at den kan understøtte den almindelige lægelige behandlingsform.

 

Så når du begynder at bruge magnetarmbånd udskiller du den første uge masser af affaldsstoffer, så drik rigeligt med væske.

 

Det kan føles som varme eller en prikkende fornemmelse. Den forbedring, der sker med blodomløbet, giver mere energi og bevægelse i led og muskler. Smerter fortager sig, og sår og andre skader heler hurtigere.

 

Man skal være opmærksom på, at der kan komme opblussen kortvarigt i de smerter/skavanker, man døjer med, men ved at drikke en masse vand, forsvinder disse hurtigt. Årsagen hertil er, at det er en udrensning af kroppen, der sættes i gang.

 

Du skal bære dit magnet smykke så meget som muligt og mindst 6 timer dagligt. Dog har din krop godt af at hvile fra magneterne, derfor er det en god ide at tage smykkerne af, når du går i seng.

 

Mange af dem, der ikke føler, at de opnået en virkning fra magnetarmbånd, holder op med at gå med dem,- og efter kort tid begynder de skavanker, som de lykkeligt havde glemt de havde, at dukke op igen. !

 

For nogles vedkommende mærkes effekten allerede efter få minutter, hvor andre skal gå med smykkerne helt op til 3 mdr., før der mærkes en virkning – og for ca. 15% vedkommende er der slet ingen effekt.

 

De fleste mærker dog effekten indenfor 1-2 uger. Vigtigt er det dog at bemærke, at man skal gå med smykkerne hver dag i mindst 6 timer for at opnå en virkning.

 

Den mere uddybende forklaring på magnetisme:

 

Menneskene skaber selv svage magnetiske felter. Disse skabes af cellernes kemiske reaktioner og ionstrømmene i nervesystemet. Allerede i 1952 blev dette elektromagnetiske felt, bedre kendt som den menneskelige aura, fotograferet af Dr. Seymion Kirilan med et nyudviklet højfrekvens kamera.

 

Kroppen består af celler og alle cellerne består af komponenter, der har en elektrisk ladning. Ladningerne er i konstant bevægelse i cellerne og danner derved magnetiske kræfter. Dette er ved videnskabelig forskning bevist.

 

Når man tilfører magnetisme, der bevæger de elektrisk ladede komponenter i cellerne, kan man styre cellernes livsfunktioner. I sygdomsramte områder har mange partikler svækkede ladninger. Det bevirker, at cellernes stofskifte nedsættes. Tilførsel af ilt og næringsstoffer reduceres, og der lagres affaldsstoffer i cellerne.

 

Behandling med magnetfeltterapi påvirker cellerne og partiklerne genoplades. Blodårerne udvides af den elektromagnetiske påvirkning, gennemløbsmodstanden i årerne nedsættes og blodcirkulationen kan øges op til 400%.

 

Dette er bevist og dokumenteret af Loma LInda sygehuset i USA. Det medfører et øget stofskifte i cellerne og en øget iltning. Den øgede cirkulation fører også til en mere effektiv udskilning af affaldsstoffer og reducering af kolesterol og kalkaflejring i blodkarrene.

Enzymaktivitet og hormonproduktion stabiliseres, syre og base-balancen i kroppen forbedres og magnetfeltterapi beroliger det autonome nervesystem og stabiliserer de indre organers funktioner. Immunforsvaret vil fungere bedre og sygdomme(smerter) vil derfor forsvinde hurtigere.

 

 

 

Historien bag Energetix

 

Energetix og magneterne

Energetix er et tysk firma, der begyndte at producere magnetterapi-smykker i år 2001. I marts 2003 blev de registreret som CLASS 1 i EU inden for medicinske opfindelser.

Energetix nodyme magneter ligger på 1200 og enkelte på henholdsvis 1800 og 2200 Gauss.

Neodyme magneter er meget dyre at fremstille og fremstilles kun i små størrelser, som ofte bruges i smykker.

Magneterne mister kun en ganske lille del magnetisme—1,1 Gauss på 100 år. Magneterne holder altså i mindst en menneskealder.

 

Gauss / Tesla

Enheden for magnetisme (0,12 Tesla = 1200 Gauss)

Mennesket kan tåle op til 15.000 Gauss i en enkel magnet.

Man kan bære flere smykker med magneter a`for eksembel 1200 og 2200 Gauss og du vil være påvirket af 2200 Gauss, men virkningen er blot kraftigere og påvirker flere steder på samme tid.

 

Kobber

Testforsøg har vist, at man kan behandle gigt mere effektivt—måske endda forebygge gigten med mineralet kobber.

Kobber absorberes ind i blodets kredsløb gennem huden.

Nogle af magnetsmykkerne har også kobberplader, der vendes mod huden.

 

 

Magnitiser dit vand og få virkningen indefra.

 

Brug en magnitisk rørepind til 275 kr.

 

Magnet-pladen lægges under dit lagen og du får virkningen mens du sover. Hjælper mod ømme muskler og i ca. 50% af tilfældene også mod snorken.

 

Magnet Plade: Pris: 450 kr.