Om Os

 

 

 

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER

Copyright © All Rights Reserved

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

 

Aagaards Smykker

Ringkøbingvej 37

6920 Videbæk

Tlf.: 40 46 06 08 el. 30 30 07 81

 

email: aagaards.smykker@gmail.com

 

 

Karsten Vagn Hansen har skrevet dette om magnet-armbånd:

 

Magnetfelter påvirker kroppen, hvor de genskaber energicirkulationen i kroppen og de normale svingninger i vævene. Derved genoprettes sundheden i vævene.

Vores celler kommunikerer elektromagnetisk, og magnetfelter styrker denne kommunikation. Desuden bliver blod-legemerne positivt ladet, så de frastøder hinanden og ikke klumper til blodpropper. De frastødes også af blodårernes vægge, som også er positivt ladet. Det betyder, at blodet cirkulerer meget bedre og lettere kan hjælpe med udskillelse af affaldsstoffer.

Da blodet cirkulerer rundt i hele kroppen, er det nok med et magnetarmbånd på det ene håndled. Bruger man sine håndled meget, f.eks. ved maling eller golfspil, kan man ved hjælp af magnet-armbånd modvirke overbelastning og smerter.

Alle golfspillere på højt plan bruger magnet-armbånd.

Virkningerne af magnet-feltbehandling er allerede bevist. Knogler gror for eksempel hurtigere sammen, hvis de bliver udsat for magnetfelt-behandling eller elektromagnetisk behandling, og der er god virkning på gigt, smerter, kredsløb og søvnforstyrrelser.

Kunsten er at genskabe de naturlige og lægende vibrationer i væv og organer, samt en uhindret energistrømning i kroppen.

 

Fra Brevkasse i gratis magasinet Naturli.

 

(Karsten Vagn Hansen kaldet "Radio-dokteren")

 

 

HVEM ER VI:

Jeg hedder Carlo Aagaard Andersen og bor sammen med min kæreste Jette Holk. Vi er en almindelig familie med 2 halv voksne børn og 2 hunde.

Min Historie

Jeg blev første gang præsenteret for magnetsmykkerne til et homeparty. Kunne det nu også passe, alt det gode der blev sagt? Men her sad mindst 10 personer, som havde prøvet det på egen krop og var begejstrede.

Jeg havde tit ondt i ryggen og skuldere om morgenen og købte en lille magnetplade, til at lægge i sengen og en halskæde. Nu er min ryg og skulder fri for smerter og oven i handlen, så siger min kæreste, at jeg ikke snorker så meget mere og hun har lagt ørepropperne på hylden.

Min kæreste havde gennem længere tid haft ondt i en ankel efter et gammelt brud. Lægen sagde: ”slidgigt” . Efter en uges tid med en magnet med kobber, var smerterne stort set væk. Nu er hun trukket i de højhælede sko igen til fester.

Det er det bedste vi har ofret på os selv og kan kun anbefale det til andre.

Her hjemme får også dyrene magnitiseret vand og har en lille magnet i halsbåndet. Det har den samme gavnlige virkning på dyr som på mennesker.

 

 

HER ER VI TIL FEST HOS ENERGETIX